Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı tepeye tırmanmak

Rüyada taşlı tepeye tırmanmak

Rüyada taşlı tepeye tırmanmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada taşlı tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada taşlı tepeye tırmanmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada karlı tepeye tırmanmak bundan da son derece mutlu olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine delalettir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Rüyada düz tepeye tırmanmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu tepeye tırmanmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işarettir.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kum tepesine tırmanmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments