Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepeye tırmanmak

Rüyada bir tepeye tırmanmak

Rüyada bir tepeye tırmanmak yapılan işte ustalaşılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada bir tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ün salacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada bir tepeye tırmanmak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada taşlı tepeye tırmanmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada karlı tepeye tırmanmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düz tepeye tırmanmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tepeye tırmanmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeye tırmanmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments