Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepelere tırmanmak

Rüyada tepelere tırmanmak

Rüyada tepelere tırmanmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepelere tırmanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada çamurlu tepeye tırmanmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tepeye tırmanmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zarara gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeye tırmanmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz tepeye tırmanmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada toprak tepeye tırmanmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Rüyada düz tepeye tırmanmak bazı konularda konuşulacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments