Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir eve gitmek

Rüyada yüksek bir eve gitmek

Rüyada yüksek bir eve gitmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, uzun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir eve gitmek gördüyseniz:

  • Tesadüfi veya şaşırtıcı olaylar gelecek planlarınızı veya gelecekte kuracağınız iş birliklerini ya da ilişkilerinizin geleceğini etkileyebilir.

Rüyada yüksek bir eve gitmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten gitmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek okula gitmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek eve çıkmak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada yüksek tepede ev görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek evden atlamak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yüksekte bir ev görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir eve çıkmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments