Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek tepede ev görmek

Rüyada yüksek tepede ev görmek

Rüyada yüksek tepede ev görmek yenileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek tepede ev gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada yüksek tepede ev görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir tepede ev görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek tepede evler görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, en önemli anlarda destek görüleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yüksek tepede görmek bol bol moral depolanacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak tatsızlıkların aşılacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepede olduğunu görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments