Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte bir ev görmek

Rüyada yüksekte bir ev görmek

Rüyada yüksekte bir ev görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, işinin yoluna gireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, asosyal bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte bir ev gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada yüksek evde olmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek eve çıkmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek tavanlı ev görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek bir evde görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir evde olmak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir ev görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada yüksek dağda ev görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir tepede ev görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments