Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek okula gitmek

Rüyada yüksek okula gitmek

Rüyada yüksek okula gitmek kimseyle konuşmaz olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek okula gitmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada yüksek okula gitmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek okul görmek anlaşmazlıkların biteceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek okul kazanmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulla gitmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada polis okuluna gitmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada tekrar okula gitmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada okula gidememek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski okula gitmek yediği ekmeğin verimli olacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments