Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan düşmek

Rüyada duvardan düşmek

Rüyada duvardan düşmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, toparlanacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına rivayet etmektedir.

Rüyada duvardan düşmek gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Rüyada duvardan düşmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pembe renk duvar görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorumlu tutacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet eder.

Rüyada rengarenk duvar görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş duvar yapmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işarettir.

Rüyada duvar sökmek mutlulukların yarım kalacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, aşının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada ıslak duvar görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, evlenme yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev duvarı görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments