Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir duvar görmek

Rüyada yüksek bir duvar görmek

Rüyada yüksek bir duvar görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, muradına ereceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvar gördüyseniz:

  • Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, müjdeli haberler alınacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvarda oturmak insanlar tarafından takdir edileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek duvara çıkmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yüksek duvar görmek cesaretini yeninden toplayacağına, zenginliğinin süreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek duvardan inmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, neşesinin de yerine geleceğine, parasız kalmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments