Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir dağda olmak

Rüyada yüksek bir dağda olmak

Rüyada yüksek bir dağda olmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir dağda olmak gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Rüyada yüksek bir dağda olmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek dağ görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ikinci bir şans vereceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, dertlerine derman bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek dağ görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek karlı dağ görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına inanılır.

Rüyada yüksek dağda yürümek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir dağ görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments