Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek tepede olduğunu görmek

Rüyada yüksek tepede olduğunu görmek

Rüyada yüksek tepede olduğunu görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Rüyada yüksek tepede olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Rüyada yüksek tepeye çıkmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek tepeden düşmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine delalettir.

Rüyada yüksek tepede ev görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yüksek tepede olmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak borçların kolaylıkla kapanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek tepede kar görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments