Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganlar görmek

Rüyada yorganlar görmek

Rüyada yorganlar görmek prestij kaybı yaşanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yorganlar gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Rüyada yorgan ve yastık görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına inanılır.

Rüyada yorganı ıslak görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına tabir olunur.

Rüyada üstünü yorganla örtmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yorgan dikmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada atlas yorgan görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek hayırla yad etmeye, sorunların çözüleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yorganı yıkamak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments