Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganla yürümek

Rüyada yorganla yürümek

Rüyada yorganla yürümek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganla yürümek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada yorganla yürümek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yorganını görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan döşek görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada delik yorgan görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, bazı sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganla uyumak kendine olan güvenin tazeleneceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, çok büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, sıkıntıların biteceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk yorgan görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan dikmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments