Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yorganını görmek

Rüyada başkasının yorganını görmek

Rüyada başkasının yorganını görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yorganını gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Rüyada yeni yorgan almak hayatının da düzene gireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yorganı birine vermek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayatının başarılarla dolacağına, kazancında artış olacağına yorulur.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan vermek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada yorganı çöpe atmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yorgan görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan almak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments