Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik yorgan görmek

Rüyada delik yorgan görmek

Rüyada delik yorgan görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada delik yorgan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada delik yorgan görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine yorulur.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada delik kapatmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Rüyada delik pantolon görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalettir.

Rüyada çorap delik görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, tutulan yolun isabetli olacağına inanılır.

Rüyada delik yüzük görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada deliğe girmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada delikli elbise giymek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments