Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yorgan almak

Rüyada yatak yorgan almak

Rüyada yatak yorgan almak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, kazancın gittikçe artacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada yatak yorgan almak gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yatak yorgan almak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Rüyada yatak yorgan katlamak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yıkamak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, anne ve baba duası alınacağına delalettir.

Rüyada yatak yorgan görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Rüyada yatak ve yorgan görmek üzüntülerini bölüşeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments