Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırlarda dolaşmak

Rüyada kırlarda dolaşmak

Rüyada kırlarda dolaşmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, rahat bir hayat süreceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada kırlarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada kırlarda dolaşmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırla dolaşmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, insanlarla iç içe olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganla dolaşmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada pazarda dolaşmak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada yalınayak dolaşmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle dolaşmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments