Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donsuz dolaşmak

Rüyada donsuz dolaşmak

Rüyada donsuz dolaşmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ağız tadından olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada donsuz dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada donsuz dolaşmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada donsuz olmak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada donsuz kalmak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada donsuz kadın görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini donsuz görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirlerde dolaşmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine inanılır.

Rüyada arazide dolaşmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına yorulur.

Rüyada gölde dolaşmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments