Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan verdiğini görmek

Rüyada yorgan verdiğini görmek

Rüyada yorgan verdiğini görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kısmetinin de açılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada yorgan verdiğini gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yorgan verdiğini görmek parasının ve malının da artacağına, işinden çıkarılacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirmizi yorgan görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada lekeli yorgan görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yanması görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, çaresizleşeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Rüyada desenli yorgan görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret eder.

Rüyada bebek yorganı görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yorgan çamaşır görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments