Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan altında olmak

Rüyada yorgan altında olmak

Rüyada yorgan altında olmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, rahatının da yerine geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan altında olmak gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada yorganda altın görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, ayağa kalkacağına, sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada yorganın altına girmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına inanılır.

Rüyada yorgan altında yatmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada yorgan altında uyumak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kişinin her işi severek yapacağına rivayet eder.

Rüyada yorganın altında olmak fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hayır ve bereketin artmasına alamet eder.

Rüyada yorganın altında yatmak evlat sahibi olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yorgan altında olmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada yorgan altına girmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments