Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan katlamak

Rüyada yorgan katlamak

Rüyada yorgan katlamak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan katlamak gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanın veya farklı konularda kazançlı çıkmanın yeni yöntemleri söz konusu olabilir.

Rüyada yatak yorgan katlamak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yorgan katlamak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan katlamak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan katladığını görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganı katlamak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, alim insanlardan sayılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon katlamak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf katladığını görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments