Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetleri katlamak

Rüyada kıyafetleri katlamak

Rüyada kıyafetleri katlamak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetleri katlamak gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada kıyafetleri katlamak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafet katlamak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına yorulur.

Rüyada kıyafet katladığını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli çamaşır katlamak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, onları okula göndereceğine, aksine daha da zorlaştıracağına yorulur.

Rüyada kumaş katlamak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak iç dünyasının da güzelleşeceğine, yüzüne kan geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik katlamak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet katlamak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments