Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı başkasına vermek

Rüyada yorganı başkasına vermek

Rüyada yorganı başkasına vermek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, kazancının hiç azalmayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganı başkasına vermek gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Rüyada yeni yorgan görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yanması görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde yatak yorgan görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Rüyada yorgan yüzlemek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Rüyada yorgan iğnesi görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yorgan görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulur.

Rüyada yorganını kaybetmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir sürü yorgan görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments