Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan iğnesi görmek

Rüyada yorgan iğnesi görmek

Rüyada yorgan iğnesi görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zararın telafi edileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan iğnesi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada yorgan iğne görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, gözyaşlarının dineceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret eder.

Rüyada yorganda iğne görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan iğnesi almak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan iğnesi görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan bükmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan altına girmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganları toplamak gerginliğin biteceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments