Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yatak yorgan görmek

Rüyada evde yatak yorgan görmek

Rüyada evde yatak yorgan görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, icat yapacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet eder.

Rüyada evde yatak yorgan gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Rüyada evde yatak yorgan görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, karamsarlığa düşeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işaret eder.

Rüyada yatak yorgan görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada yatak yorgan taşımak yüksek mertebeye geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün yatak yorgan görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Rüyada temiz yatak yorgan görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada yorgan ve yatak görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan vermek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments