Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yastık vermek

Rüyada yorgan yastık vermek

Rüyada yorgan yastık vermek daha güçlü bir hale geleceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, sonucun kişi için hayırlı olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulur.

Rüyada yorgan yastık vermek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek hayırlı yollara gireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yorgan yastık vermek kendisiyle övüneceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ve yastık görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, helal ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada yastık yorgan toplamak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet eder.

Rüyada yastık yorgan taşımak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık ve yorgan görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments