Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan temizlemek

Rüyada yorgan temizlemek

Rüyada yorgan temizlemek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan temizlemek gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Rüyada yorgan temizlemek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada hazır yorgan görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bebek yorganı dikmek acı tecrübeler edineceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine tabir olunur.

Rüyada yorganda iğne görmek hem verimi yükselteceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak yorgan görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalet eder.

Rüyada yorgan istemek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet eder.

Rüyada yorganın içinde yılan görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünde yorgan görmek yeni projelere atılacağına, zorlukların yaşanacağına, mutluluk ve saadete işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments