Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganda kan görmek

Rüyada yorganda kan görmek

Rüyada yorganda kan görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, isabetli adımlar atılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganda kan gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Rüyada yorganda kan görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Rüyada yorganda altın görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganı birine vermek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalettir.

Rüyada balkona yorgan asmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işsiz ise işe gireceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni yorgan almak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde yorgan görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dürülü yorgan görmek sorunlarının da çözüleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada yorgan ve battaniye görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok büyük zararlar edeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments