Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona yorgan asmak

Rüyada balkona yorgan asmak

Rüyada balkona yorgan asmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işaret eder.

Rüyada balkona yorgan asmak gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada balkona yorgan asmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak biraz olsun hafifleyeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipe yorgan asmak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada balkona çarşaf asmak de elinin bollaşacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret eder.

Rüyada balkona çamaşır asmak kazancın arttırılacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkonda çamaşır asmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, işinden ve parasından olacağına tabir olunur.

Rüyada balkona bayrak asmak sıkıntılarının biteceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada balkona halı asmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments