Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde yorgan görmek

Rüyada suyun içinde yorgan görmek

Rüyada suyun içinde yorgan görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde yorgan gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada suyun içinde yorgan görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, verimli işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yorganın içinde yılan görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalet eder.

Rüyada yorgan içinde para görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kap içinde su görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde gül görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, inancından sapacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde bardak görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde odun görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, icat yapacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments