Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı beyaz yorgan görmek

Rüyada kırmızı beyaz yorgan görmek

Rüyada kırmızı beyaz yorgan görmek şansının da döneceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, karlı işler alacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı beyaz yorgan gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada kırmızı beyaz yorgan görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, dertlerinin artacağına inanılır.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yorgan katlamak çok zor dönemlerin geçirileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına yorulur.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yatak yorgan görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments