Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nevresim görmek

Rüyada siyah nevresim görmek

Rüyada siyah nevresim görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yanlışlara düşeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah nevresim gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Rüyada siyah nevresim görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bebek nevresimi görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına işarettir.

Rüyada yeşil nevresim görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çarşaf ve nevresim görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada nevresim görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çarşaf nevresim görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayatının da kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada mor nevresim görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine inanılır.

Rüyada yeni nevresim almak sakin giden yaşamının sarsılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments