Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan nevresimi görmek

Rüyada yorgan nevresimi görmek

Rüyada yorgan nevresimi görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan nevresimi gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına inanılır.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek kötü kişilerle karşılaşacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan nevresimi görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, itibarının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada yorgan nevresim görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulur.

Rüyada kırmızı nevresim takımı görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nevresim geçirmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nevresim takımı görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah nevresim görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments