Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nevresim geçirmek

Rüyada nevresim geçirmek

Rüyada nevresim geçirmek çok büyük çaba sarfedeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nevresim geçirmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nevresim geçirmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah nevresim görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada nevresim hediye etmek yokluğa, darlığa düşeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor nevresim görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nevresim takımı hediye almak rakiplerine büyük fark atacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yorgan nevresim görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments