Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi nevresim görmek

Rüyada mavi nevresim görmek

Rüyada mavi nevresim görmek mutluluğunun da artacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, bol rızık elde edeceğine, önemli kişi haline geleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada mavi nevresim gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Rüyada mavi nevresim görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada mavi nevresim takımı görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nevresim hediye etmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, dedikodu edeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bebek nevresimi görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işarettir.

Rüyada pembe nevresim görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çarşaf nevresim görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni nevresim takımı almak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada nevresim almak insanlar tarafından tanınacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments