Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yıkayıp asmak

Rüyada yorgan yıkayıp asmak

Rüyada yorgan yıkayıp asmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipe yorgan asmak saygın bir hayat yaşayacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkona yorgan asmak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun asmak hiçbir sorun yaşamayacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ceket asmak işlerinin kapanacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada ipe asmak bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır ipine çamaşır asmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments