Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipe asmak

Rüyada ipe asmak

Rüyada ipe asmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kendi işine sahip olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe asmak gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Rüyada çamaşır ipine çamaşır asmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır ipi asmak çok sevilen bir kişi olunacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada ipe yorgan asmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, hasta olanın da iyileşeceğine işarettir.

Rüyada ipe asmak darlığa düşeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini iple asmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada ipe çamaşır asmak dünyasının bir anda değişeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalettir.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments