Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yaptığını görmek

Rüyada yorgan yaptığını görmek

Rüyada yorgan yaptığını görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına yorulur.

Rüyada yorgan yaptığını gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada dantel yorgan görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada yorgan altında olmak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun yorgan görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan yakmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çöpe yorgan atmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine işaret eder.

Rüyada yorgan diktirmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada yorgan görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments