Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nevresim görmek

Rüyada yeşil nevresim görmek

Rüyada yeşil nevresim görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, neşesine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil nevresim gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada yeşil nevresim görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Rüyada nevresim geçirmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına alamet eder.

Rüyada yırtık nevresim görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz nevresim görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, büyük başarılar elde edeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına inanılır.

Rüyada temiz nevresim görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nevresim takımı görmek kazancın ikiye katlanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor nevresim görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada yorgan nevresimi görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments