Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor nevresim görmek

Rüyada mor nevresim görmek

Rüyada mor nevresim görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, onların yaralarına merhem olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mor nevresim gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada mor nevresim görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı nevresim takımı görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada nevresim değiştirmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rızkın gittikçe azalacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni nevresim takımı almak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni nevresim görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada nevresim asmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz nevresim görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments