Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nevresim hediye etmek

Rüyada nevresim hediye etmek

Rüyada nevresim hediye etmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada nevresim hediye etmek gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada nevresim hediye etmek yardımının olacağına, dünya malının çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nevresim takımı hediye almak büyük başarıla kazanacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli nevresim görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine inanılır.

Rüyada yeni nevresim görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni nevresim takımı görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz nevresim görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada mavi nevresim takımı görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada sarı nevresim görmek hayır dualarına nail olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments