Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazır yorgan görmek

Rüyada hazır yorgan görmek

Rüyada hazır yorgan görmek karamsar ve umutsuz olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hazır yorgan gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada hazır yorgan görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine alamet eder.

Rüyada ilişkiye girmeye hazırlanmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolculuğa hazırlanmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Rüyada yolculuğa hazırlandığını görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sofra hazırlandığını görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazır kahve görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada hazır olmak tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada seyahat için hazırlanmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments