Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek çamaşırı katlamak

Rüyada bebek çamaşırı katlamak

Rüyada bebek çamaşırı katlamak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına yorulur.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulur.

Rüyada çok çamaşır katlamak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli çamaşır katlamak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı katlamak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, yüksek moralli olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek elbisesi katlamak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments