Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon katlamak

Rüyada pantolon katlamak

Rüyada pantolon katlamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon katlamak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada pantolon paçası katlamak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye alamet eder.

Rüyada pantolon katlamak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada gelinlik katlamak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yufka katlamak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada yorgan katladığını görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada renkli çamaşır katlamak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına yorulur.

Rüyada çok çamaşır katlamak maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada çorap katladığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments