Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çamaşır katlamak

Rüyada çok çamaşır katlamak

Rüyada çok çamaşır katlamak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevap işleyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret eder.

Rüyada çok çamaşır katlamak gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok çamaşır katlamak kazanılan paranın artacağına, çaresiz hallere düşeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, anne baba duaları alınacağına, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı katlamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli çamaşır katlamak zorlukları atlatacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan katlamak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments