Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolu kazmak

Rüyada yolu kazmak

Rüyada yolu kazmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolu kazmak gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Rüyada yol kazmak hayır vereceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolu kazmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada su yolu kazmak sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz toprak kazmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada bahçe kazmak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eliyle mezar kazmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin çukur kazdığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, parasal durumun düzeltileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet eder.

Rüyada gömü kazmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments