Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz toprak kazmak

Rüyada beyaz toprak kazmak

Rüyada beyaz toprak kazmak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, üzgün ve hasta olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada beyaz toprak kazmak gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Rüyada beyaz toprak kazmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa çukur kazmak çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu toprak kazmak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleriyle toprak kazmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada evde toprak kazmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kepçeyle toprak kazmak çok istediği bir şeye sahip olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin toprak kazdığını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada eliyle toprak kazmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, maddi varlığının çoğalacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments