Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol kazmak

Rüyada yol kazmak

Rüyada yol kazmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, güzel günlerin geleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, para sıkıntısının olmayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yol kazmak gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada yol kazmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su yolu kazmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, yapacağı planların altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolu kazmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünel kazmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada dere kazmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede toprak kazmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeri kazmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin çukur kazmak kazançta zarar edeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments