Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan dolu gemi görmek

Rüyada insan dolu gemi görmek

Rüyada insan dolu gemi görmek adını işiyle duyuracağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada insan dolu gemi gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Rüyada insan dolu gemi görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına rivayet eder.

Rüyada yolcu dolu gemi görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanı para dolu görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dolu tüp görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu para görmek her zaman çok başarılı olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dolu poşet görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine inanılır.

Rüyada balık dolu denizde yüzmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments