Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reçel ve bal görmek

Rüyada reçel ve bal görmek

Rüyada reçel ve bal görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada reçel ve bal gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Rüyada bal ve reçel görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada reçel ve bal görmek işsizseniz işe gireceğinize, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, zararların yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada bal reçel görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir reçeli pişirmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı reçel yemek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada incir reçeli almak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada reçel yaptığını görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reçel yapmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments